Blog News

Android’de Ücretli Uygulamaları Ücretsiz Olarak Nasıl İndirebilirim?

Bu makale size ücretli uygulamaları Android cihazlara ücretsiz olarak nasıl yükleyeceğinizi ve indireceğinizi gösterecektir.

Google Play’de Ücretli Android Uygulamaları Nasıl Ücretsiz İndirilir birçok kişinin sorduğu bir sorudur.

Android Market, Google Play Store’daki uygulama ve oyunların çoğunluğu ücretlidir. Genel bir karşılaştırma yaparsanız, ücretli uygulama ve oyunların kalitesinin her zaman daha yüksek olduğunu göreceksiniz. Bazı çok pahalı uygulamaları ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Google Play Store, Android için uygulamaları ücretsiz olarak indirmenize izin verir. Yanlış duymadınız. Ücretli Android Uygulamalarını Ücretsiz Alın.

Google Play Market oyun ve uygulama yüklemenizi gerektirmez. Market uygulamaları mevcuttur. Birçok oyun ve uygulamayı Google Play Store’dan ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Aşağıda sunduğumuz market uygulamalarına ek olarak derlediğimiz Google Play Alternatif 5 Uygulama Mağazası için lütfen aşağıdaki linkimize tıklayınız. Bunun için aşağıdaki linke tıklayınız.

Android Cihazda Ücretli Uygulamalar Nasıl Ücretsiz İndirilir?

Aşağıdaki adımları takip ederek Android Ücretli Uygulamaları Ücretsiz indirebilirsiniz. Android Ücretli Uygulamaları Ücretsiz Google Play’den indirebilirsiniz.

Bu, Google’ın uygulama indirmek için önerdiği bir yöntem değildir. Google, yaşayabileceğiniz herhangi bir sorun için sorumluluk kabul etmez.

FreeStore adlı uygulamayı kullanarak Android Ücretli Uygulamaları Ücretsiz indirebilirsiniz.

Freestore ücretsiz bir Android uygulamasıdır. Freestore, orijinal uygulamayı doğrudan Google Play Store’dan ücretsiz olarak indirmenize olanak tanır. Diğer Android uygulamalarıyla aynıdır.

İlk olarak, FreeStore uygulamasını yüklemeniz gerekir buraya tıklayarak İndirin.

Kullanımı kolaydır. Rootlu & rootsuz ayrımı olmaksızın tüm android sistemli cihaz ve telefonlarda çalışır.

Uygulamanın kurulumu tamamlandıktan sonra Google Play’e giriş yapın. Google Play size fiyatı olan rastgele tek bir uygulama gösterecektir.

Uygulamanın sol üst köşesinde paylaş düğmesi görünecektir.

Paylaş’a tıkladıktan sonra içeriğinizi nasıl paylaşmak istediğinizi seçmeniz istenecektir. “Ücretsiz” mağaza uygulamasını seçin.

İndirmek için başka bir sayfaya yönlendirileceksiniz. Uygulamayı indirmeye başlamak için İndir düğmesine basın.

Uygulamanın indirilmesi biraz zaman alabilir. Sıkıştırılmış APK dosyalarını açmak için mevcut programlardan birini kullanın Dosya ZIP formatında indirilecektir.

Uygulamanızı yüklemek kolaydır. Bir apk kullanmaya başlayın.

Ücretli uygulamaları ücretsiz edinebilirsiniz. Boyutu büyük olan uygulamaları indirmemenizi ve zaman kaybetmemenizi tavsiye ederim. Çünkü büyük dosya boyutuna sahip uygulamalar çalışmaz. 200-300MB’a kadar olan dosyaları indirin. Bunların çoğu desteklenmektedir.

Freedom kullanılarak hangi uygulamalar indirilemez?

Freedom, çevrimiçi uygulama indirmek istediğinizde çalışmaz! Örneğin, ücretli çevrimiçi çok oyunculu oyunları veya tek oyunculu oyunları indirmenize izin vermez. İndirmek istediğiniz uygulamanın internet ile veri alışverişi yapamıyor olması gerekir.

Uygulamaların çoğu Paypal üzerinden ödeme kabul eder. Bu durumda, ücretsiz indirme yapamazsınız.

Diğer Uyarılar

Google Play Store 4 güncellenmemelidir. Eğer güncelleme yapmazsanız, Freedom çalışmayacaktır.

Avrupa Birliği, Amerika, Avustralya ve Kanada için çalışmaz.

Freedom’ı silmek için önce uygulamaya girmelisiniz. Menüden durduktan sonra uygulamayı silin. Bunu yapmazsanız, Google Play Store’a erişemezsiniz.

You may also like...