Blog News

IPhone’dan Silinen Numaralar Nasıl Geri Getirilir!

Bu makalede aracınızı geri yüklemenin üç farklı yolunu sunacağız. IPhone’ dan silinen numaralar kurtarıldısilinen iPhone kişileri.

IPhone’ daki Kişiler silindiyse Sonuç olarak bir hata yapılmışsa veya iPhone Kişi Listesi KaybolmuşsaiPhone kişi listesi nasıl geri yüklenir? Aşağıdaki eğitim sizenasıl yapılacağını gösterecektir. IPhone’dan silinen numaraları geri yükleme.

Birçoğumuz telefon rehberinden yanlışlıkla telefon numaralarını silme hatasını yaptık. Yeni bir yazılım güncellemesinden sonra bile, telefon rehberinizin kaybolması mümkündür. Kişiler listesi iPhone sıfırlandıktan sonra geri yük lenir Bu konuda daha fazla bilgiyi buradan öğrenebilirsiniz .

Bir iPhone kullanıcısıysanız, silinen numaraları veya silinen kişileri kurtarmanın en kolay ve en hızlı yolu iTunes veya iCloud’u kullanmaktır.

IMyFone kullanarak silinen numaralar nasıl geri yüklenir

Tüm iPhone kişilerinizi yanlışlıkla sildiyseniz ve önemli numaraları sildiyseniz, bunları kurtarmanın kolay bir yolunu önereceğiz.

iMyFone D-Back Dosya Kurtarma Yazılımı (iMyFone Dosya Kurtarma YazılımıKişilerinizi geri alabilirsiniz. Kişilerinizin yanı sıra bilgisayar veya telefon arızası nedeniyle kaybolan diğer verileri de kurtarabilirsiniz.

iMyFone Şirket aynı zamanda Android cihaz verileri başka bir kurtarma yazılımı kullanılarak kurtarılabilir D-Back Android Veri Kurtarma’Ayrıca yayınlandı.

Resmi Site iMyFone D-Back buraya tıklayarak Programı ücretsiz olarak indirdikten sonra açın.

Adım 1Akıllı Kurtarma ‘yıseçinSoldaki sekmelerden herhangi birine tıklayın.

Adım 2Tarama tamamlandıktan sonra kurtarılabilir veriler gösterilecektir. Kurtarmak istediğiniz verileri seçin.

ICloud kullanarak silinen numaralar nasıl geri yüklenir

1 ICloud’a iPhone’unuzdaki Ayarlar üzerinden erişebilirsiniz. Henüz kapatılmadıysa Kişiler’i kapatın.

2 Uyarı ekranında “iPhone’umda Sakla” öğesine dokunun.

3 Uyarıyı kapatmak ve Kişileri açmak için “Birleştir” üzerine dokunun.

4 Silinen kişileriniz artık geri yüklenir ve boş olanlar yerine kişilerinizi görürsünüz.

Bilgisayarınızda iCloud.com’da oturum açarak Kişilerinize göz atabilir, düzenleyebilir ve yedekleyebilirsiniz. Nasıl yedekleme yapacağınızı daha önce ele almıştık Buraya tıklayarak bir önceki yazımızı okuyabilirsiniz.

ITunes ile iPhone’da silinen numaralar nasıl kurtarılır

iTunes, iPhone kişilerinizi son yedeklemelerden geri yüklemenize olanak tanır.

ITunes’un sol üst köşesindeki iPhone simgesine tıklayın.

Yeni sayfada yedekleri arayın.

Bu, en son yedekleme yaptığınız zamandır. Bu aşamada yedekleme düğmesine basmamalısınız. Önceki yedeklemeye geri dönün. Son yedeklemenizin yapıldığı tarihi biliyorsanız, bunu telefonunuza geri yükleyebilirsiniz. IPhone’da Silinen Telefon Numaraları Nasıl Kurtarılırherhangibir sorun olmadan.

You may also like...