Blog News

Telefon yere düştü, ses yok, görüntü yok, ne yapmalı?

Telefonu yere düşürdüm, ses yok, görüntü yok, ne yaparsınız? Bir çarpma veya düşürme sonrasında genellikle ilk olarak telefonunuzun ekranı zarar görür. Bu hasar çatlama ve kırılma şeklinde olur.

Başta da söylediğimiz gibi ekranlar telefonun en hassas parçalarıdır. Dolayısıyla, bir darbeden sonra ilk hasar gören ekrandır. Ekranın çatlaması ya da kırılması bir darbe sonrasında gerçekleşir.

Ekran hasar gördüğünde Telefon çalışıyor ama ekran boş gibi sorunlar ortaya çıkar. Ekran yok ama dokunmatik fonksiyon çalışıyor.

Telefon hala çalıyor ama görüntü yok!

Telefon ekranı üç bölümden oluşur. 1 Ön Cam 2 Dokunmatik alan 3 LCD/LED panel.

Telefon düştüğünde, genellikle ilk olarak ön cam kırılır. Ancak sorun sadece camın değiştirilmesi ile çözülmez. Üreticiler Touchpad‘in hassasiyetini artırmak için ön panel ve Dokunmatik Paneli entegre olarak üretirler, böylece ön cam darbe nedeniyle çatladığında veya kırıldığında ekran görüntü vermez.

Camda bir çatlak olmamasına rağmen ekranın kırıldığı zamanlar oluyor. Çalışmıyor olsanız bile Telefonunuzun nedeni nedir, Aşağıdakiler bizimle iletişime geçmenin yollarından bazılarıdır. Akıllı telefonunuzdaki kırık ön camın nedeni dokunmatik paneldir.

ÖncamDokunmatikalan ile değiştirilmelidir.

LCD/LED panel Tek başına veya camla birlikte kırılabilir.

Ekranda lekeler veya boya sızıntısı olduğunda (veya görüntü olmadığında), LCD’nin de hasar görmüş olması mümkündür. Bu durumda maliyet değişebilir.

Bazı durumlarda telefonun ekranı donmuş veya kilitlenmiş de olabilir. Cihaz tamamen şarj olana kadar bekleyin.

Ayrıca, yapabiliyorsanız cihazı yeniden başlatmak iyi bir fikirdir. Batarya boşaldıktan ve telefon yeniden başlatıldıktan sonra ekranda görüntü yoktur. Ekranın değiştirilmesi gerekir.

Yazımızın sonunda özetleyeceğiz.Telefon Düşmesi Cihaz yere itilirse ekrandaki görüntü tamamen kaybolabilir veya dokunmatik ekranın tamamı çalışmaz hale gelebilir.

Bu sorunların tek bir çözümü vardır. Ekranınızı değiştirin.

Telefonlar için yedek ekranların fiyatı Telefonun marka ve modeline bağlı olarak fiyat değişecektir. Garanti kapsamında olan bir telefonunuz varsa, saygın bir tamir atölyesine götürün.

Herhangi bir sorunuz varsa bizimle de iletişime geçebilirsiniz.Telefon ekranının değiştirilmesinisağlayınYetkili bir servis kullandığınızda, süreç daha hızlı teslim edilir ve sorun durumunda size destek olacak birini bulursunuz.

Telefonlar için yedek ekran fiyatları

Aşağıdaki bağlantılar iPhone ve Samsung ekran değişimi fiyatlarını kontrol etmenizi sağlayacaktır.

Samsung ekran değişimi fiyatları

iPhone ekran değişimi fiyatları

Telefon ekranı değiştiğinde telefonun içeriği silinir mi?

Hayır, silinmez. Birkaç kez iPhone veya Samsung ekranımı değiştirmeme rağmen hiçbiri sıfırlanmadı.

Bazı teknik servis şirketleri telefonunuz servise geldiğinde format atar. Bu, telefonlar üzerindeki sorumluluğunuzu en aza indirmek için yapılır. Bunu kontrol ettiğinizden emin olun. Her ihtimale karşı telefonunuzun yedeğini almanız önerilir.

Telefon yere düştü ama ses veya görüntüyokNe yapacağımıza dair bu makalenin sonuna geldik.

Bir süre sonra Android cihazınız veya IOS cihazınız takılmaya başladıysa, sistem kararsızsa, arama ekranı uzun süreler boyunca takılıyorsa, uygulamalarınızı çalıştırma hızınız sıkıcı hale geldiyse müdahale etmelisiniz. Ancak, Bilmeniz gerekenler Ne yapmalıyım? Başlamadan önce telefonu biçim lendirin Aşağıda nasıl başlayacağınıza dair bazı örnekler verilmiştir: Telefonu biçimlendirdiğinizde ne olur.

You may also like...